Φιλοσοφία

summer-tree-sΗ εταιρεία ψυχοσωματικής ανάλυσης έχει σαν αποστολή να παρέχει στους ανθρώπους  ένα χώρο όπου μέσα από τη χρήση του σώματός τους να οδηγούνται σε νέα επίπεδα συνειδητότητας και εξέλιξης. Έχουμε σαν αρχή ότι τα άτομα με τα οποία σχετίζεται και οι διαδικασίες είναι τα κύρια στοιχεία που κάνουν κάποιον να προοδεύει και να εξελίσσεται. Σαν ανθρώπινα όντα στην εξέλιξη  ενδοβάλουμε πρόσωπα και ενσωματώνουμε διαδικασίες.

Οι διαδικασίες και οι πρακτικές που εφαρμόζουμε μέσω των ολιστικών θεραπειών & της άσκησης, χαρακτηρίζονται από την απλότητα την αγάπη την υπηρεσία το σεβασμό και την ορθή συμπεριφορά.
Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του οργανισμού μας.

Οι διαδικασίες και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι βαθιά ριζωμένες σε καλά μελετημένες αρχαίες σοφές παραδόσεις, πολεμικές τέχνες, δυτική ψυχολογία, την τέχνη σαν μέσο έκφρασης και αρκετές  σωματικά σχετιζόμενες πρακτικές που αναπτύσσουμε ιδιαίτερα σαν ψυχοσωματικό κέντρο.

Βρισκόμαστε σε ένα πολύ ωραίο κτήριο 250 τμ. με χώρο άσκησης 80 τμ. (dojo)  αίθουσες συναντήσεων ομάδων και γραφεία στην περιοχή του Γέρακα Αττικής κεντρικά Λ.Μαραθώνος 139  με αρκετό πράσινο τριγύρω.

Δεκάδες άνθρωποι καθημερινά επισκέπτονται και εμπιστεύονται το κέντρο μας σαν τον δικό τους χώρο μέσα στην καθημερινότητά τους.
Υπάρχουν όπως και αναλυτικότερα φαίνεται οι κύκλοι της Ψυχοθεραπείας, της  άσκησης (Aikido, Chi Kung, χορός), της εκπαίδευσης ψυχοσωματικών συμβούλων θεραπευτών, των ολιστικών θεραπειών και ο κύκλος των ομάδων αντικειμένου (κοινότητα).

Οικογενειακή Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Copyright © Antonis Kryonis 2013

Οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται από τα πράγματα αλλά από τις απόψεις που έχουν γι αυτάpng