Ομάδα Μύθου & Κινηματογράφου

cinema-myth

Πρέπει να υπάρχει μία εκπαίδευση που θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε τα αυτιά μας ώστε να ακούμε μεταφορικά και όχι συγκεκριμένα. Τόσο ο Φρόυντ όσο και ο Γιουνγκ αισθάνθηκαν ότι ο μύθος είναι θεμελιωμένος στο ασυνείδητο.

Ο μύθος επίσης το ποιό σημαντικό έχει την ικανότητα να αλλάζει το περιεχόμενο μιας ιδέας. Χωρίς το μύθο η ιδέα εξακολουθεί να ανακυκλώνει ψυχαναγκαστικά τον εαυτό της ! Το περιεχόμενο δεν αλλάζει.

  
Με βάση και αρχή το μύθο και τα σύμβολα  δημιουργήσαμε μια ομάδα συνάντησης που την αποκαλούμε ομάδα Μύθου & κινηματογράφου. Σκοπός της ομάδας είναι η σε βάθος κατανόηση και αλλαγή των εικόνων αναπαραστάσεων μέσα μας σχετικά με ιδέες η πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας και τον κόσμο και το ποιοί είμαστε. 

 Ο χρόνος ανακεινώνεται για την επόμενη συνάντηση .

Είναι μια συνάντηση οπού εμβαθύνουμε μέσα από τον διάλογο το διάβασμα και την κινηματογραφική εικόνα στην ανάλυση και αναζήτηση για το βίωμα μέσα σε  μύθους σύμβολα και τελετουργίες από όλο τον κόσμο.

Αναζητούμε έναν τρόπο βίωσης του κόσμου που θα μας φανερώσει την υπερβατική αρχή, η οποία τον διαμορφώνει και μας δίνει μορφή εντός του .

Έναρξη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022  και κάθε δευτερη Παρασκευή 18.00 έως 21.00 Λ.Μαραθώνος 139 Γέρακας.

Δήλωση συμμετοχής : https://www.somatopos.com/events-1

Οικογενειακή Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Copyright © Antonis Kryonis 2013

Οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται από τα πράγματα αλλά από τις απόψεις που έχουν γι αυτάpng